هرکسی که در جستجوی دکور خانه به فروشگاه ایکیا رفته است، ممکن است از بازسازی آشپزخانه ای به سبک اسکاندیناوی اطمینان داشته باشد، اما ایجاد این همه ظرافت ساده و عملکرد کامل می تواند به طرز شگفت انگیزی دشوار باشد. مانند بسیاری از فضاهایی که تحت تأثیر سبک دکوراسیون قرار گرفته اند، طراحی آشپزخانه اسکاندیناوی تا حدی ساده مینیمالیست است، هرچند که دارای ظرافت های جالب بی شماری است.
ظاهر دارای خطوط تمیز و مواد طبیعی متضاد است. رنگها و عناصر طبیعی نیز در غذاهای اسکاندیناوی رایج هستند، همانطور که حس مفید بودن قابل لمس است: بله، این آشپزخانهها زیبا هستند، اما وقتی غذا و تمیز کردن تمام شود، همه چیز جای خود را دارد. آشپزی اسکاندیناوی اگر سازماندهی نشده باشد چیزی نیست. برای اینکه به شما ایده دهیم که چگونه همه چیز را در این روش کلاسیک و شیک اسکاندیناویایی متعادل کنید، با کارشناسان طراحی داخلی تماس گرفتیم تا بینش، ایده های طراحی و نکاتی را در مورد نحوه طراحی آشپزخانه اسکاندیناوی عالی دریافت کنیم.
چه عناصر طراحی غذاهای اسکاندیناوی را مشخص می کند؟
اولما فوئنتس، بنیانگذار و طراح اصلی Deni + Dove Interiors، می گوید: «در اصل، غذاهای اسکاندیناوی به سادگی در حالت، فرم و طراحی خلاصه می شود از رنگ مشکی زیبایی شناسی کلی ساده است.
هاروارد کوپر، بنیانگذار و طراح ارشد معماران هاروارد کوپر، با فوئنتس موافق است که زیبایی شناسی مبتنی بر این حال و هوای تازه و ظریف است. کوپر که روی پروژههای متعددی در استکهلم کار کرده است، میگوید: «هدف ایجاد فضایی است که مرتب، جادار و راحت باشد. او می افزاید: “نور طبیعی در آشپزخانه های اسکاندیناوی بسیار مهم است. پنجره های بزرگ ضروری هستند و اغلب برای به حداکثر رساندن نور بدون پوشش رها می شوند. این امر به ویژه با توجه به زمستان های طولانی و تاریک در اسکاندیناوی مهم است.”
چرا سبک اسکاندیناوی برای آشپزخانه مناسب است؟
کوپر میگوید: «تمرکز بر نور طبیعی به فلسفه طراحی گستردهتر اسکاندیناوی یعنی ایجاد محیطهایی که رفاه را افزایش میدهد و زندگی روزمره را ساده میکند، پیوند میخورد و همچنین جذابیت زیبایی شناختی آنها.”
فرم از عملکرد در این فضاهای تا حد زیادی ساده پیروی می کند و سبک اسکاندیناوی را برای آشپزخانه ایده آل می کند، جایی که سازماندهی بسیار مهم است. اگر آشپزخانه خود را به روش اسکاندیناوی درستی تنظیم کنید، تمام ظروف، ظروف، قابلمه ها و تابه های آشپزخانه شما در جای خود قرار می گیرند و اغلب به جای نمایش داده نمی شوند تا ظاهری بدون درهم و برهم داشته باشند. طراح داخلی داون بان از گروه طراحی اسپکتروم میگوید: «این آشپزخانهها رویکردی دارند که کارکرد را با حداقل زیباییشناسی در اولویت قرار میدهد و در عین حال عملکرد خود را با قطعات ذخیرهسازی فکر شده پشتیبانی میکند.
منبع: https://www.architecturaldigest.com/gallery/scandinavian-kitchens-hygge-at-its-finest