11 مورد از بهترین ساختمان های دوره بیداری معماری ایرانی | iranianarchitectures
انتشار: تیر 04، 1403
بروزرسانی: 23 خرداد 1404

11 مورد از بهترین ساختمان های دوره بیداری معماری ایرانی | iranianarchitectures

بنابراین، بکارگیری آن ها قطعاً تأثیر مثبتی در طرح کلی پروژه خواهد داشت. ایجاد فضایی تا حد امکان بزرگ و باز خود یک کانسپت آرمانی به ویژه برای اماکن کوچک است. همانطور که گفته شد، فاز یک مربوط به بررسی های زمین شناختی است که تحت عنوان ژئوتکنیک یاد می شود. ژئوتکنیک، محیط مکانیکی زمین شناسی و عملکرد مکان ساخت پروژه را تعیین می کند. در بررسی های ژئوتکنیک، با بررسی خاک و گسل های منطقه، میزان استحکام و مقاومت زمین برای ساخت یک سازه تعیین می شود. در مورد پروژه های بزرگ، ممکن است آزمایش های مکانیک سنگ هم لازم شود و اصولی تر است که بررسی های زیست محیطی نیز انجام شود.

  • بسیاری از توسعه دهندگان تحصیل کرده امروزی، که در تأمین مالی ساخت ساختمان ها شرکت دارند، به جای راه حل های هزینه محور فوری، راه حل های طراحی دوستدار محیط زیست و پایدار را تشویق می کنند.
  • طراحی برج واحه چین به منظور ایجاد یک محیط مسکونی و تجاری در لبه منطقه مالی جیانگ بی آغاز شد.کلان شهر نانجینگ چین به سرعت در حال رشد است.
  • ایده آل ها در واقع نهایت اهداف و والاترین رؤیاهای یک معمار هستند.

رعایت فاصله استاندار 20 سانتی متری از دیگر استانداردهایی است که باید به آن توجه شود. خطوط منظم و طرح های پیشرفته منجر به ایجاد یک خانه مدرن می شوند. این خانه ها دوستدار محیط زیست هستند و نقش بسزایی در کاهش مصرف انرژی ایفا می کنند. سقف های مسطح، خطوط صاف و استفاده از مصالح مدرن زیبایی خانه های مدرن را برجسته نموده است.

معماری ساختارشکن ( اشکال سیال و ظاهری عجیب )

طراحی تراس اما برای هر ساختمانی یک نیاز ضروری است، بخصوص با حذف شدن حیاط از خانه های امروزی، طراحی تراس و پشت بام اهمیت ویژه ای یافته است. از بهترین مکان ها برای طراحی تراس، مکانی مشرف به حیاط و در ارتباط مستقیم با آشپزخانه است. پاسیو در واقع یک فضای کوچکی است که دارای سقفی شیشه ای است و در آن می توان گونه های متنوعی از گیاهان را پرورش داد. که برای روحیه و انرژی مثبت گرفتن از گیاهان و زیبایی ساختمان تاثیر بسزایی دارد، البته در متراژ های پایین طراحی پاسیو حذف می شود و تنها قسمت های مهم و کاربردی طراحی می شود. روابط فضاهای داخلی ساختمان و دسترسی ها و رابطه آن ها با یکدیگر در طراحی مسکونی بسیار اهمیت دارد. در واقع سلسه مراتب فضایی و سلسله مراتب دسترسی دو فاکتور مکمل یکدیگر هستند.

اصول و مراحل طراحی معماری ساختمان

تمامی مجله خبری معماری ایرانی های معماری، نقشه های سازه و نقشه های تأسیسات طراحی شده که در فاز یک انجام شده بود، در این مرحله مورد بررسی قرار می گیرد. همفکری مهندس معماری، سازه و تأسیسات سبب انسجام، هماهنگی و افزایش کیفیت نقشه ها خواهد شد. تغییرات و پلان نهایی پروژه می بایست مطابق با آخرین مقررات ملی ساختمان اجرا شده و به پیمانکار ارائه شود. مطابقت نقشه های فاز دو معماری با نقشه های سازه (طراحی سازه) و نقشه های تأسیسات (طراحی تأسیسات مکانیکی و برقی) از الزامات فاز دو معماری است. در فاز یک، بر اساس اطلاعاتی که طی مرحلۀ قبل یعنی فاز صفر به دست آمده بود، طراحي معماري صورت می گیرد.

پروژه های طراحی و اجرایی

فعالیت های مربوط به ساخت و ساز چهل درصد از منابع و انرژی جوامع را مصرف می کند و به همین نسبت در آلودگی های زیست محیطی سهیم است. با توجه به اهداف معماری پایدار، با شناخت آثار مخرب این صنعت، می توان در هدایت پیشرفت های این عرصه و انطباق آن ها با ظرفیت های طبیعی تلاش کرد. در این راستا دانشگاه های معتبر دنیا با توجه به ماهیت فعالیت های خود وارد عمل شده و دوره های تحصیلات تکمیلی این تخصص را راه انداخته اند.

http://carsicm.ir