معماری ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد | iranianarchitectures

یکی از مجله خبری معماری ایرانی‌افزارهای قدرتمند و حرفه‌ای برای مدل‌سازی و تصویر‌سازی، «وی رِی» می‌باشد؛ معماران به کمک این نرم‌افزار، قادر به تبدیل فایل‌های اسکچ‌اپ، آرچی‌کد، رویت و 3Ds Max به تصاویری با «جزئیات بالا» و «بسیار نزدیک به واقعیت» می‌باشند. به‌طور کلی یک مهندس معمار، جهت ارائه‌ی تصاویری از طرح خود، با جزئیات بالا و گرافیکی نزدیک به واقعیت برای مشتریان یا کارفرمایان، از وی ری کمک می‌گیرد. یک مهندس معمار، پس از بررسی خواسته‌ها و اهداف پروژه، باید هزینه‌هایی که برای طراحی و اجرای آن نیاز است را، برآورد نماید و همچنین با ایجاد یک «جدول زمانی» ، مدت زمان لازم برای اجرای پروژه را هم محاسبه کند و به کارفرمای خود تحویل دهد. گاهی پس از برآورد هزینه‌ها و تعیین جدول زمانی، ممکن است تغییراتی در اهداف پروژه و خواسته‌های کارفرما یا مشتری صورت بگیرد، که در این صورت مهندس معمار باید این تغییرات را برای طراحی ساختمان در نظر داشته باشد. در این نوشته می‌خواهیم به بررسی رویکردهای مختلف مرمتی در مواجهه با یکی از عناصر معماری ایرانی به نام «شربت‌خانه» بپردازیم و درباره‌ی نقش مرمت‌گر و رویکرد مرمتی آن بر روی یکی از نمونه‌های ارزشمند یعنی «شربت‌خانه‌ی خانقاه سید واقف افوشته»، بحث کنیم. در این نوشته، ابتدا مطالبی درباره‌ی رویکردهای مرمتی بیان می‌شود.

دانلود آبجکت سینک روشویی 15 از Pro 3DSky

ویتروویوس کتاب «درباب معماری» را به امپراتور آگوستوس تقدیم می‌کند. مثلث با زوایای حاد و تند، تأثیر ستیزه‌جویی، پرخاش و تهاجم را ایجاد می‌کند. مثلث سمبل تفکر است و حالت و خصوصیت بی وزن آن با زرد روشن هماهنگی دارد.

  • این بخش از نقش علاوه بر نیاز به ایده‌های طراحی خلاقانه و دانش فنی، مسئولیت زیادی را نیز در بر می‌گیرد.
  • طراحان برای جستجوی جوهره پروژه و بیان آن در قالب کانسپت روشهای بسیاری دارند.
  • کمترین دوستی را با محیط زیست و اکوسیستم دارد و معماران مدرن فقط به فکر ساختن بلندترین برج‌ها و طراحی شیک‌ترین نماها با استفاده از متریال‌های فلزی یا شیشه‌ای هستند.
  • با گذشت زمان، ممکن است جنبه طراحی یا جنبه فنی کار را ترجیح دهید.

ببینید آیا از کاری که مردم انجام می‌دهند خوشتان می‌آید، با آن‌ها گپ بزنید و ببینید آیا آن‌ها از آن دسته افرادی هستند که می‌خواهید با آنها کار کنید – این بهترین نشانگری است که بدانید آیا از معمار بودن لذت خواهید برد یا خیر. مدل سه بعدی گل و گیاه در این مطلب از بخش آبجکت و مدل سه بعدی و در ادامه ارائه مدل های آماده آرشیو حرفه ایی Globe Plants، مجموعه آبجکت گیاهان باغ خانه برزیلی را تهیه و آماده دریافت نموده ایم. این مجموعه شامل 76 مدل سه بعدی متنوع، با کیفیت و بسیار دقیق از انواع گل و گیاه، درخت، درختچه، بوته و … در 15 گونه مختلف می … اطلاعات و شناخت مورد نظر در فاز صفر معماری در بسیاری از موارد از طریق مذاکرات با کارفرما و آگاه شدن از نیازهای مورد نظر کارفرما به دست می آید.

مقالاتی که پذیرش داوران را اخذ نمایند حداکثر تا 3 روز کاری گواهی رسمی پذیرش و انتشار صادر و ارسال میگردد. آخرین مهلت ارسال مقالات جهت انتشار در( سال ششم-شماره ۲۶- بهار ۱۴۰۲) تا تاریخ ۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ میباشد. همچنین اصرار بر طرح‌های این سبک باعث می‌شود خلاقیت تا حد قابل توجهی کاهش یابد. در این میان، هر کسی که بتواند با ذوق و دانش هنری‌اش ترکیب بهتر و هدفمندتری از آثار گذشته ارائه دهد، بیشتر می‌درخشد. در بسیاری از موارد، ساخته شدن چنین بناهایی به محیط زیست اطراف آسیب می‌رساند. این در حالی است که برای مثال، ساختمان‌های کلاسیک کاملا به فرهنگی که در آن شکل گرفته‌اند وفادار هستند.

ویترویوس: ایستایی، کارایی، زیبایی[ویرایش]

سبک معماری سنتی ایرانی به عنوان یکی از معروف‌ترین و زیباترین سبک‌های معماری در جهان شناخته‌ شده است که در مقایسه با سبک های معماری موجود در دیگر کشورها، جایگاهی ویژه دارد. شکوه معماری سنتی ایرانی که هنر معماران اصیل ایرانی و عناصر و سازه های معماری سنتی ایرانی را به نمایش می‌گذارد، به دلیل خصوصیاتی چون، محاسبات دقیق، فرم درست سازه ها و رعایت مسایل فنی و علمی در بناهای ایرانی است. عناصر معماری سنتی ایرانی قدمتی 3000 ساله دارند اما هنوز هم هنگامی که قرار است سازه ای ماندگار و زیبا طراحی شود، از سبک معماری سنتی ایرانی استفاده می شود. سبکی اصیل با مناره های بلند و دیوارهای عظیم و گنبدهای آبی نیلوفری و یا پنجره های هلالی با شیشه های رنگی زیبا که هر کدام جلوه ای خاص به آثار معماری می بخشد. اگر چه سالهاست که دیگر این نوع معماری به طور رسمی و همیشگی در این کشور استفاده نمی شود و خیلی رایج نیست اما زمانی که معماری بخواهد سازه ای اصیل و خاص طراحی کند حتما از جلوه های ویژه ی سبک سنتی ایرانی در آن استفاده می کند. سبکی که اگر چه دیگر خیلی رایج نیست اما همیشه تداعی کننده ی اصالت گذشتگان و زیبایی معماری و توانمندی معماران آن زمان بوده است.

http://carsicm.ir