شیرهای ایمنی LESER برای بازار بین المللی در هامبورگ توسعه یافته و در کارخانه مدرن در Hohenwestedt آلمان تولید می شوند. علاوه بر این، LESER شیر های ایمنی را با استانداردهای مشابه در هند و چین برای بازارهای محلی تولید می کند. هشت شرکت تابعه در اروپا، آمریکا، خاورمیانه و آسیا و همچنین تماس های مجاز در بیش از 80 کشور، مشاوره با مشتری و تحویل سریع و مطمئن را تضمین می کنند. شیرها برای شروع یا توقف جریان سیالات، تنظیم یا کنترل جریان، جلوگیری از جریان برگشتی یا کاهش و تنظیم فشار برای کنترل مایعات یا گازها استفاده می شوند.
شیر سوزنی
در مواقعی که سایز شیرها بسیار بزرگ باشد و باز و بسته کردن آنها توسط نیروی دست امکان پذیر نباشد از نیروی برق و به کمک یک موتور برقی جهت بکارگیری شیرها استفاده میگردد که به این حالت Motor شیر پروانه ای Operator میگویند. این شیرها بیشتر از نوع پروانهای هستند اما بصورت سفارشی و با توجه به نیاز خریدار در انواع دیگر نظیر شیر توپی و دروازهای نیز تولید میگردند. شیرهای سوزنی نوعی از شیرآلات هستند که جهت کنترل جریان و تنظیم جریان مایعات و گاز به کار می روند. این شیرهای سوزنی دارای یک سیت (Seat) با سطح مقطعی بزرگ هستند که در برابر جریان مقاومت می کنند.
- سلونوئید ولو یا شیر برقی یکی از پرکاربرد ترین تجهیزات در سیستم پنوماتیک است.
- میتوان با نصب یک فشار سنج در خروجی این شیر شدت جریان عبوری را مشاهده کرد و شدت جریان را به راحتی تنظیم کرد.
- مسیر ورودی و خروجی این شیر کروی (Globe Valve) یک زاویه 90 درجه نسبت به هم دارند.
- همان طور که از اسم این شیرآلات صنعتی مشخص است، این شیر دارای دو دیسک (Disc) موازی است.
شیرآلات صنعتی انواع ولو و شیر صنعتی دست اول | کسری ساران
گسکتها باید متناسب با محدوده دمایی شیر انتخاب شوند و همچنین بتوانند تحمل فشار طراحی شیر را داشته باشند. با گذشت زمان در Sirca International ما شروع به بازاریابی و تولید لوازم جانبی برای فعال کردن، کنترل و تنظیم شیر ها کردیم. اینها بر روی شیر ها و اکچویتور های خود ما نصب شدهاند تا به مشتریان خود “مجموعههای” کاملی را ارائه دهیم که قادر به برآورده کردن متنوعترین نیازهای سیستم هستند.
شیرهای صنعتی در بسیاری از تجهیزات مکانیکی که هر روز استفاده می کنیم به کار میروند، از جمله در سیستم های تهویه مطبوع، سیستم های آب منازل و ادارات و مکانیزم بنزین در خودروها. در این مقاله در خصوص انواع شیرهای صنعتی صحبت کردیم و کارایی و جزییات آنها را با هم بررسی کردیم. اگر پس از خواندن مقاله باز هم پرسشی در ذهنتان بود، میتوانید با مشاوران الوپاپینگ تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
این نوع شیرها نیز افت فشار بسیار کمی را تولید کرده و در حداقل زمان ممکن می توان با حرکت شیر، سرعت جریان سیال را به حداکثر خود رساند، ضمن اینکه در مخازن یا برج های تحت فشار نیز کارایی خود را از دست نمیدهند. عضو مسدود کننده جریان در این شیرها با چرخش حول محور عمودی شیر، مسیر عبور سیال در جریان را باز و یا بسته مینماید. سطح مقطع این دیسکها معمولا دایرهای شکل میباشد و در موارد خاص ممکن است بخشی از کمان یک دایره باشد. این دسته شیرها معمولا با یک چرخش ۹۰ درجه باز یا بسته میشوند و به همین علت به آنها Quick Opening میگویند. بطور کلی به شیرهایی که با یک چهارم چرخش فلکه دستی، باز یا بسته میشوند Quarter Valve میگویند.